’t Arsenaal is niet zómaar een locatie. Het restaurant is gevestigd in de Deventer Mariakerk, die ooit tegen de Lebuïnuskerk aan lag. De kerk bestaat niet meer, maar werd ten tijde van de dertigjarige oorlog gebruikt als arsenaal; opslagplaats voor wapens en munitie. Tegenwoordig is de voormalige Mariakerk het sfeervolle decor voor ons restaurant en de comfortabele binnentuin. De historische sfeer is nog altijd voelbaar!

Op deze adembenemende plek kun je genieten van eerlijke, pure gerechten die de chef vers voor je bereidt. Van door de gastheer geselecteerde, mooie wijnen. En van het gevoel voor sfeer en de aandacht van de gastvrouw. ’t Arsenaal is: heerlijk en exclusief tafelen. In een unieke omgeving die historisch besef ademt. Voor een onverwacht vriendelijke prijs.

Bij ’t Arsenaal vind je altijd weer een nieuwe, verrassende kaart. Bijvoorbeeld met mooie seizoensproducten of specialiteiten uit de streek. Gedurfde combinaties. Of juist vertrouwde verwennerijen. Het zijn altijd exclusieve en eigenwijze gerechten die onze chef en zijn enthousiaste brigade voor je bedenken en bereiden. Met liefde en creativiteit. Mild Mediterraan van karakter. Elegantie door eenvoud. Prachtige kwaliteit. Ga de uitdaging aan. Proef het leven bij ’t Arsenaal.

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0570 – 616 495 of via info@restaurantarsenaal.nl. Voor reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of reserveren via het reserveringsformulier.

Openingstijden
Diner: maandag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur
Lunch (op reservering): dinsdag t/m vrijdag 12:00 tot 15:00 uur 
Zondag: gesloten (groepsreserveringen op aanvraag)

Contactgegevens:
Restaurant ‘t Arsenaal
Nieuwe Markt 33-34
7411 PC Deventer
Tel. 0570 – 616 495
mail: info@restaurantarsenaal.nl