Bij Sister Bean vind je volop gezonde voeding in een origineel jasje. Dat ‘gezonde’ gaat voor hun niet alleen over vitamientjes en proteïnen, maar bovenal over het vermijden van over-geproduceerde voeding. Zij maken dan ook altijd alles zelf. Het woord HOMEMADE is niet voor niets onderdeel van het Sister-logo. En natuurlijk zijn er op de kaart ook een aantal guilty pleasures te vinden, maar nooit in overvette of mierzoete vorm.

Omdat ze alles zelf maken wordt er bij Sister Bean heel wat geëxperimenteerd. Dat resulteert meer dan eens in originele gerechten. Ze zullen zich daarbij nooit verliezen in complexiteit waardoor hun gerechtjes altijd eenvoudig te maken zijn en bestaan uit ingrediënten die iedereen wel kent. 

Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich bij hen welkom voelt. De kaart is dan ook geschikt voor alle mogelijke voedingsdiëten. Carnivoor, vegetariër, veganist of lactose – en glutenintolerant? Zij serveren volwaardige gerechten voor iedereen. 

Wat maakt Sister Bean nu echt uniek? Hun huiselijke en positieve sfeer! Dat komt omdat alles gecreëerd wordt puur vanuit passie en enthousiasme! Heerlijk!

Openingstijden:
Maandag tot Vrijdag (woensdag gesloten):
9u – 16u
à la carte 9u – 14u30

Zaterdag en zondag:
9u – 16u
brunch: 9u – 14u30

Contactgegevens:
Sister Bean
Vismarkt 26
2800 Mechelen
Reserveren kan via telefoon: +32 15 65 86 65
e-mail: info@sisterbean.be