Larmuseau voor authentieke én ambachtelijke zoetwaren. Een verrukkelijk tussendoortje waarmee je jezelf of je gasten verwent. Of je nu thuis, op het werk of bij vrienden bent, af en toe mag je jezelf of je gasten weleens verwennen met een heerlijk tussendoortje. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Larmuseau.

Al meer dan 100 jaar verwennen ze hun klanten als Belgische confiserie, chocolatier, glacier en biscuiterier. Traditie, authenticiteit en vakmanschap behoren tot de zeemzoete kern van Larmuseau en hun ambachtelijke zoetwaren zijn stuk voor stuk uniek door hun smaak, vorm, uitzicht, verhaal en kwaliteit.

In 1913 sleepte August Larmuseau de ‘gouden medaille voor voeding’ in de wacht met zijn overheerlijke uitvinding, de Gentse sneeuwbal. Meer dan een eeuw later wordt nog steeds gesmuld van de traditionele sneeuwbal, op de kaart gezet door een jong team – Tanguy Serraes en Joeri Pergoot – met respect voor traditie. Om ook de andere eeuwenoude recepten van August Larmuseau niet verloren te laten gaan, brengt Confiserie Larmuseau de traditionele zoetwaren terug tot bij jou.

Enkele van die nieuwe lekkernijen zijn: nieuwe soorten gekoelde sneeuwballen (8 in totaal), kogels, pralines, truffels, uitbreiding van het Talamini-ijsgamma, ijstaarten, fancy mini-éclairs, rijstpapjes én ice tails (een cocktail van ambachtelijk ijs en verfijnde alcoholische dranken)!

Contactgegevens:
Koning Albertlaan 63
9000 Gent
Tel: 092786015
info@confiserielarmuseau.com
Naar de website

OPENINGSUREN
zondag & maandag: gesloten
dinsdag tem vrijdag : 13u00 – 18u00
zaterdag: 10u00 – 12u00 & 13u00 – 18u00