Sense is loungy en modern en door Michelin wederom bekroond met een Michelinster(*). “Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen.” Van het kleurrijke moderne interieur tot de exclusieve kaaswagen en de uitgebalanceerde wijnkaart van sommelier Sven Heijkoop waarop zowel biologische ontdekkingen als klassieke grote wijnhuizen vertegenwoordigd zijn. Het restaurant in Den Bosch is ruim opgezet; wie bij Sense te gast is, heeft privacy en kan in alle rust tafelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Patron Cuisinier Dennis Middeldorp en zijn brigade koken puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. Alle gerechten worden volledig in eigen keuken bereid met zo veel mogelijk duurzame en lokale ingrediënten. Daarnaast schenken zij een aantal wijnen van biologisch (dynamische) verbouwde druivensoorten en eerlijk verhandelde koffie. Al deze producten komen niet alleen de smaak ten goede, zij willen op deze manier ook bijdragen aan het welzijn van natuur en milieu.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag:
Lunch: 12.00-14.00 uur
Diner: 18.00-21.30 uur

Contactgegevens:
Sense Restaurant
Jeroen Boschplein 6
5211ML ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 614 42 08
info@senserestaurant.nl

Overnachten

Restaurant Sense én hotel Sense Suites tref je samen in één karakteristiek monumentaal pand. Twee eigenaren die hetzelfde pand delen en ontzettend graag samenwerken. Gelegen op een unieke locatie in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, te midden van musea, winkels, terrassen en de gezelligste Brabantse cafés kun je niet alleen heerlijk dineren, maar ook overnachten. Een leuke bijkomstigheid is dat je als gast van Sense 10% arrangementskorting op je lunch of diner ontvangt wanneer je overnacht bij Sense Suites.

Voor informatie over de arrangementskorting of het boeken van een overnachting verwijzen wij je graag door naar hotel Sense Suites.