Brouwerij Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. Door de jaren heen groeide Het Anker uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengt de bieren op smaak. Kom langs en ontdek hoe Het Anker als één van de oudste brouwerijen in België (1471) de authenticiteit van vervlogen tijden doet heropleven.

Bezoek Brouwerij Het Anker onder leiding van een gids, individueel of in groep. Je doorkruist de brouwerij en de whisky rijpingsmagazijnen. Op het dak van de brouwerij geniet je van het prachtige uitzicht over de stad Mechelen. Afsluiten doe je met een degustatie. Het bezoek duurt circa 1.30 à 1.45 uur.

Boek een combiticket met een bezoek aan Stokerij De Molenberg en ontdek ook het verhaal achter Gouden Carolus whisky. Op zaterdag en zondag kan je een shuttle reserveren tussen de beide locaties.

Brasserie Het Anker staat borg voor een unieke smaakbeleving. Je vindt er heerlijke gerechten met aangepaste bieren, waarvan sommige gerechten ook bereid worden met bier. Probeer zeker de Vlaamse stoverij met Gouden Carolus Classic. De bieren zijn beschikbaar op fles en van ‘t vat. De brasserie is iedere dag open vanaf 10.00 uur, de keuken vanaf 11.30 uur en uitgerust met airconditioning. 

Contactgegevens:
Het Anker nv
Guido Gezellelaan 49
B-2800 Mechelen
info@hetanker.be
0032 15 287 141